Leuningen en Balustrades

Leuningen en Balustrades

Leuningen en balustrades op maat

Stijlvolle trapleuningen en balustrades geven vaak een meerwaarde aan de uitstraling van het geheel in uw interieur of exterieur.  

Balustrades of borstweringen verhogen de veiligheid en zijn van waarde zijn langs een terras, raam of een verhoog binnenshuis. Trapleuningen zorgen voor extra veiligheid bij trappen. Maar niet alleen voor de veiligheid plaatsen wij balustrades en leuningen maar ook het esthetische aspect speelt een grote rol. Het kan een grote meerwaarde bieden voor uw woning of bedrijfsgebouw, zowel binnen als buiten.

Wij kunnen leuningen en balustrades realiseren in iedere stijl, volledig naar uw wens, stijl en budget. De stukken kunnen gerealiseerd worden in zowel in inox als staal. We kunnen deze materialen onbewerkt opleveren of naarmate uw wens kan het afgewerkt worden door poedercoatinggalvaniseren of conventionele metaalverf. 

U kan kiezen voor een ronde of vierkante profielen, bevestigd aan de wand of in de vloer, met opvallende bevestigingselementen of onzichtbare verankering.

Alle stukken worden in ons atelier in Balen gemaakt. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bepalen we het juiste materiaal en de afwerking. Wij geven verder advies waar nodig.

Zowel op vlak van veiligheid als op vlak van esthetiek zorgen wij voor de juiste leuning en balustrade voor uw project.